Кількість
|
Вартість
|
||
|
Royal Canin (Роял Канін) MINI ADULT
Дорослішання собак малих порід відбувається значно раніше за їх середніх і великих родичів. У десять місяців маленькі тварини дорослішають, і їх організми вимагають відповідної корекції в харчуванні. Ці зміни враховані в кормі Royal Canin (Роял Канін) Mini Adult, розробленому експертами для харчування тварин менше ніж 10 кг до восьмирічного віку
Особливості раціону Міні Едалт від Роял Канін:
- оптимально підібрана калорійність для забезпечення енергетичної потреби тварини з урахуванням її маленьких розмірів
- збалансований вміст легкозасвоюваних білків
- L-карнітин для стимулювання метаболізму жирів
- ейкозапентаєнова та докозагексаєнова жирні кислоти для здоров'я шкірного і шерстного покриву
- оптимальний розмір крокет
- мінеральні речовини для запобігання утворенню зубного нальоту
- чудові смакові якості для відмінного апетиту
Сухий раціон Royal Canin Mini Adult забезпечить собаку важливими корисними речовинами, зберігаючи його здоров'я і нормальну вагу для довгого й активного життя. L-карнітин стимулює метаболізм жирів в організмі собаки. Задовольняє високі енергетичні потреби собак малих розмірів завдяки точно розрахованій енергомісткості та збалансованому вмісту білка.
Переваги корму:
- Адаптивна калорійність
Допомагає підтримувати оптимальну вагу у собак малих порід, повністю задовольняючи їх енергетичні потреби, сприяє метаболізму жирів за допомогою L-карнітину - Висока смакова привабливість
Завдяки своїй формулі та комбінації ексклюзивних натуральних ароматів задовольняє апетит собак малих порід, вимогливих до корму - Здоров'я шерсті
Містить нутрієнти, які допомагають підтримувати здоров'я шкіри. Збагачений ЕПК і ДГК
Склад:
Дегідратовані протеїни м’яса птиці, кукурудза, кукурудзяне борошно, тваринні жири, кукурудзяний глютен, ізолят рослинних протеїнів*, пшениця, гідролізат білків тваринного походження, рис, буряковий жом, мінеральні речовини, риб’ячий жир, соєва олія, дріжджі та їх частки, фруктоолiгосахариди.
* L.I.P. - білки, відібрані за принципом оптимальної засвоюваності.